Sammanfattning

Sage X Switch Flugspö är ett snabbt och förlåtande spö som ger bra egenergiöverföring. Det har en uppdaterad klinga med Konnect HD Teknologi för snabbare återhämtning och tightare loopar. Spöt tillverkas för hand i USA av högkvalitativa komponenter. Finns i olika modeller, inklusive lättaste spöt #5 4-pc passande för mindre lax och havsöring samt kraftigare spön upp till #8 4-pc som klarar stora arter som öring och lax. Har även andra funktioner såsom Fuji keramisk linförarring, anodiserat rullfäste och grön (Evergreen) tub med sage emblem ingår.

Produktinformation

"

Sage X Switch Flugspö


Sage Sage X är ett snabbt men förlåtande spö som är lätt och har bra egenergiöverföring! Sage X Switch är byggda på den nya uppdaterade klingan med Konnect HD Teknoligin® som ger en snabbare återhämtning samt ett skarpare stop i toppen. Den nya Konnect HD Teknologin ger även tightare loopar som i sin tur genererar tightare och mer effektiva linbågar på alla kastavstånd i ditt flugfiske. Klingans tapering gör det möjligt att få ut mer kraft i de nedre sektionerna av spöt och flyttar kraftöverföringen närmare flugfiskaren som ger en enklare laddning av klingen genom hela kastet. Konnect HD teknologin motverkar oönskade sidrörelser som påverkar kastats energi, längd och presentation negativt.


Sage X serien tillverkas för hand i Bainbridge Island, USA och som är som väntat av mycket hög kvalité med toppklass komponeter. Ett lätt och snabbt spö med känsla och träffsäkerhet som gör fisket till en fröjd för dig som söker ett av världens mest omtyckte allround spön.


11' #5 4-pc
Detta som är det lättaste spöt i Sage X Switch serien passar perfekt till det lätta fisket efter mindre lax, havsöring, och brunöring. Ett spö som kastar riktigt fint med både skagit och scandi.

11' #6 4-pc

Detta spö är passar utmärkt till det lättare fisket efter den vandrande höstöringen samt mindre lax i slutet på sommaren. Kastar mycket bra med både Scandi och Skagit.


11' #7 4-pc
Allround spöt i Switch-serien som klarar det mesta från skagit med tungre tippar till Scandi-linor.


11' #8 4-pc
Ett kraftigt kort spö för att större havsvandrande arter som öring och lax. Kastar tungre sjuktippar och store flugor utan problem.


• Konnetic HD Teknologin
• Snabb aktion
• 4-delat
• Blank svart klinga med mörkgröna lindningar
• Fuji keramisk linförarring
• Kromade spöringar och toppögla
• Kork i högsta kvalité
• Svart anodiserat rullfäste med låsning uppåt.
• Grön (Evergreen) spötub med sage emblem och socka ingår


"
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Aktion: Fast
Kastmetod: Tvåhands
Klass: #10 , #6 , #8
Klinga: KonneticHD Graphite
Material Handtag: Cork/EVA
Spödelar: 4-delat
Spölängd, cm: 335 cm , 457 cm
Spölängd, Fot: 11' , 15'

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien