Sammanfattning

Marknadens mes miljövänliga skjorta i 100% återvunnet material fungerar utmärkt både till aktivt friluftsliv och vardags.

Produktinformation

"

Marknadens mes miljövänliga skjorta i 100% återvunnet material fungerar utmärkt både till aktivt friluftsliv och vardags.


Aclimas LeisureWool ReBorn Wool Shirt är en tunn, lätt och skön skjorta i 100% återvunnet material med en bahaglig, lös passform. Med förstärkta axelpartier och praktiska fickor med lock på bröstet är detta plagg den ultimata skjortan. Knapparna är tillverkade av kokosnötsskal, vilket även det är ett miljövänligt och återvinningsbart material. Skjortan passar lika bra på vandringen som på kontoret.

Merinoull är ett naturprodukt med suveräna isolerande och ventilerande egenskaper. Ullfibern transporterar snabbt fukt när du svettas och ullen har dessutom förmågan att värma även om den blir blöt. Ullens långa, tunna fibrer ger en mjuk känsla mot huden och kliar inte som de betydligt kortare, kraftigare fibrerna i vanlig ull. Merinoullen har naturligt odördämpande egenskaper och hämmar bildandet av bakterier. Polyamiden ger skjortan extra slitstyrka.  • Tunn och lätt skjorta i vävd merinoull/polyamid

  • Förstärkta axelpartier

  • Fickor på bröstet

  • Knappar av kokosnötsskal


Material: 70 % återvunnen ull, 30 % återvunnen polyamid Knappar: återvunnet kokosnötsskal


 


"
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien