Inkapslade set

Är det dags att börja fiska? Då har vi färdiga set med inkapslade rullar som gör fiskedebuten så lätt och smärtfri som möjligt! Vår kategori för Inkapslade set inom Fiskeset erbjuder ett brett utbud av praktiska lösningar för spinnfiskeentusiaster. Med våra haspelset kan du snabbt komma igång med din favorithobby utan krångel.

För den som är nybörjare eller vill ha en bekväm upplevelse vid vattnet, är inkapslade set perfekta alternativ. De ger dig allt du behöver i ett paket – från pålitliga rullar till välbalanserade spön – vilket sparar tid och energi när du ska ge dig ut på äventyr. Oavsett om du föredrar sötvatten- eller havsfiske kommer dessa sets användbara egenskaper säkerställa att din nästa fångst blir minnesvärd.

Med funktionella detaljer och högpresterande material garanteras hållbarhet samtidigt som de underlättar hanteringen av olika typer av beten och linor. Utforska vår kollektion idag för att hitta det perfekta inkapslade setet anpassat efter just dina preferenser - oavsett om det gäller storlek, vikt eller specifika tekniska finesser.
Visa mer Visa mindre
Kategorier
Filter
Produkter
Abumatic 170 Combo
Sommardeals! 31 Maj
20%
959 kr
1199 kr
Abu Garcia Abumaticset Expert
Sommardeals! 31 Maj
20%
Abumaticset Vildmark 6 fot
Sommardeals! 31 Maj
20%
Barnfiskeset inkapslat. 2ft 6in (76 cm långt)
Sommardeals! 31 Maj
20%
Abumaticset Junior 5ft6in
Sommardeals! 31 Maj
20%
Slutsåld