Flytringar

Fisket från flytring är en unik och spännande upplevelse som lockar både nybörjare och erfarna sportfiskare. Med möjligheten att smidigt ta sig ut på vattnet var du än önskar, ger flytringsfiske dig närkontakt med naturen samtidigt som det erbjuder portabilitet utan jämförelse. I vår kategori för Flytringar hittar du ett brett urval av högkvalitativa produkter från välrenommerade varumärken, vilket gör det lätt att hitta den perfekta ringen för dina äventyr.

Oavsett om du föredrar flugfiske efter öring längs vildvuxna åsträckor eller gäddfiske i otillgängliga skärgårdsmiljöer där traditionella båtar inte når fram, så finns inga gränser för vad du kan utforska med hjälp av din flytring. Kasta linan precis dit du vill – fritt från begräsningar - och njut av friheten som endast fisket från en flytande plattform kan erbjuda.

Vår sortiment inkluderar olika modeller anpassade till diverse metoder och arter inom sportfiskets värld. Oavsett om det handlar om malarfänge i Italien eller andra stora rovfisken runtom i världen har vi de rätta verktygen för dig här hos oss.
Visa mer Visa mindre
Kategorier
Filter
58
Produkter
Gunki Float Tube Squad
3299 kr
3799 kr
Guideline Drifter Kickboat M. Pump och Fenor
Paketpris
21%
Gunki Flytringskombo Squad
Paketpris
11%
Gunki Float Tube Furti-V
Gunki & Illex Deals 31 Jul
20%
1999 kr
2499 kr
Gunki Flytringskombo Furti-V
Paketpris
8%
Kinetic Fish Hunter Float Tube
Slutsåld
Seven Bass Nano - Grey
Slutsåld
Seven Bass Bolt Flex
Slutsåld
Fish Cat Scout IGS - Blue
Slutsåld
Seven Bass Flatform Evo, Grey
Slutsåld
Seven Bass Design Renegade One
Slutsåld
Seven Bass Hecko 130
Slutsåld
Seven Bass Hecko 145
Slutsåld
Seven Bass Tomahawk 160, Blue
Slutsåld