Flytringar

Fisket från flytring är en unik och spännande upplevelse som lockar både nybörjare och erfarna sportfiskare. Med möjligheten att smidigt ta sig ut på vattnet var du än önskar, ger flytringsfiske dig närkontakt med naturen samtidigt som det erbjuder portabilitet utan jämförelse. I vår kategori för Flytringar hittar du ett brett urval av högkvalitativa produkter från välrenommerade varumärken, vilket gör det lätt att hitta den perfekta ringen för dina äventyr.

Oavsett om du föredrar flugfiske efter öring längs vildvuxna åsträckor eller gäddfiske i otillgängliga skärgårdsmiljöer där traditionella båtar inte når fram, så finns inga gränser för vad du kan utforska med hjälp av din flytring. Kasta linan precis dit du vill – fritt från begräsningar - och njut av friheten som endast fisket från en flytande plattform kan erbjuda.

Vår sortiment inkluderar olika modeller anpassade till diverse metoder och arter inom sportfiskets värld. Oavsett om det handlar om malarfänge i Italien eller andra stora rovfisken runtom i världen har vi de rätta verktygen för dig här hos oss.
Visa mer Visa mindre