Fiskevågar

För den passionerade sportfiskaren är en pålitlig fiskevåg ofta lika viktig som spöet eller betet. Oavsett om det handlar om personliga rekord, tävlingsmoment eller bara ren nyfikenhet kan korrekt mätning göra stor skillnad i upplevelsen vid vattnet.

I denna kategorin erbjuder vi allt ifrån kompakta fickformat-vågar perfekta för lätt packning under långa turer till mer robusta modeller med högre kapacitet anpassad för de stora fångsterna. Alla produkterna har gemensamt att de designats specifikt med tanke på användningen i olika former av sportfiske - oavsett väderförhållanden och miljökraven din favorit-fiskestil innebär!

Med flera välkända varumärken representerade hos oss – inklusive men inte begränsat till X-brand, Y-brand samt Z-brand – strävar vi efter att erbjuda dig bästa möjliga urval när det kommer till prisvärdighet, hållbarhet och precision.

Utforska vår samling idag! Vi är säker på att du kommer hitta rätt verktyg här hos oss som hjälper dig ta kontroll över dina fisksammanden erfarenheter.
Och glöm inte, hos Fishline är vi lika passionerade om fiske som du – oavsett om det handlar att fånga den största fisken eller bara njuta av en dag ute i naturen.
Visa mer Visa mindre
Kategorier
Filter
36
Produkter