Första Hjälpen Kit & Plåster

När olyckan är framme, är det alltid bra att vara förberedd. Vårt sortiment av Första Hjälpen Kit & Plåster har allt du behöver för akutvård under dina friluftsäventyr och fisketurer. Från självhäftande plåster som sitter fast även när de blir blöta till antiseptiska våtservetter, engångshandskar och kirurgtejp - vi har dig täckt.

Att ha ett litet apotek med sig i båten eller fiskeväskan kan göra en stor skillnad vid skador eller olyckor. Med rätt utrustning till hands kan du snabbt hantera mindre skador utan att behöva avbryta din aktivitet.

Vår samling av Första Hjälpen Kit & Plåster är särskilt utvald för friluftsentusiaster och sportfiskare som vet värdet av att vara väl rustade inför oväntade händelser. Att inte ha dessa viktiga produkter med sig skulle kunna leda till onödig oro om något oförutsatt inträffar under utforskningen av naturen eller spänningen på vattnet.

Oavsett var äventyret tar dig, se till att ta hand om din säkerhet genom att inkludera Första Hjälpen Kit & Plåster i din packning – det kommer garanterat ge dig extra trygghetskänsla så länge du befinner dig ute i naturen!
Visa mer Visa mindre
Kategorier
Filter
Produkter