Bivvies

Bivvies är den ultimata följeslagaren för karpfiskare som vill ha en bekväm och pålitlig tillflyktsort vid vattnet. Dessa fiskestugor, även kända som fishing shelters eller vattentäta tält, erbjuder dig möjligheten att snabbt komma ut från ditt vanliga tält när du har ett hugg.

Med sin rymliga design ger bivvierna gott om plats för både dig och din meteutrustning. Du kan vara säker på att dessa angler's hideouts kommer hålla sig stabila i alla väderförhållanden så att du kan njuta av sportfisket utan bekymmer.

Vi samarbetar med några av de främsta leverantörerna inom meteindustrin, inklusive Fox, Avid och Prologic bland andra. Det betyder att vi kan erbjuda ett stort urval av högkvalitativa bivvies som passar just dina behov.

Oavsett om du letar efter en portabel camping shelter för korta sessioner eller en mer robust lösning för längre äventyr finns det definitivt något här hos oss som kommer uppfylla dina krav.

Så oavsett om du är nybörjare eller erfaren sportfiskare ser vi fram emot att hjälpa dig hitta rätt bivy till din nästa fiskeutflykt!
Visa mer Visa mindre
Kategorier
Filter
20
Produkter