Havsfiskeset

Att hitta rätt spön och rullar för havsfisket kan vara en utmaning. För att underlätta valet av ny utrustning har vi sammansatt olika set som passar perfekt för ditt nästa äventyr till havs. Vårt sortiment inkluderar allt från trollingset och spinnfiskeset till kustnära fiskekläder, så oavsett om du är ute efter Havsöringsfiske eller behöver komplett utrustning för andra typer av havsfiske, finns det något här som passar dig.

Vår expertis inom sportfiske gör oss väl rustade att hjälpa dig hitta den bästa uppsättningen redskap. Om du fortfarande är osäker på vad som skulle passa just din stil eller situation tveka inte att kontakta vår kundtjänst eller besök butiken så står våra experter redo att ge personlig vägledning.

Oavsett om du föredrar stillsam njutning i båten med ett trollingset i handen, adrenalinfylld action vid klipporna med ett spinnfiskeset eller letandet efter de optimala kustnära fiskekläderna – hos oss finner du alltid högkvalitativ utrustning anpassad specifikt för dina behov när det kommer till havsfiskets alla former.
Visa mer Visa mindre
Kategorier
Filter
Produkter