Förvaring

All typ av förvaring som du behöver! Förvaring är något som underlättar precis allt som har med fiske att göra, transport, ordning i båten, lättheten att hitta det du behöver utan att behöva rota igenom hela båten eller betesförvaringen hemma. Vi erbjuder ett omfattande utbud av förvaringslösningar och organiseringssystem speciellt anpassade för sportfiskare. Vår kollektion inkluderar mängder med betesboxar, väskor och wallets så att du kan hålla ditt fiskeutrustning organiserad oavsett var äventyret tar dig.

För de stora betena rekommenderas modell 3730 då dessa är djupare och tillåter stora wobblers, jerkbaits osv. Medan mindre beten passar perfekt i en lite grundare låda benämnd ofta som 3700. När det gäller terminal tackle och mindre vikbara väskor föredras vanligtvis storlekarna 3600/3630 (djupare) eller mindre.

Oavsett vilken typ av praktiskt förvaringssystem du letar efter kommer vårt sortiment säkerställa din bekvämlighet när det gäller hantering av din fiskeutrustning både på land och till sjöss.
Visa mer Visa mindre
Kategorier
Filter
60
Produkter
Frödin Salar Supreme Wallets X
Superdeal
37%