Baitrunners & Karprullar

När du ger dig ut för att utforska boltfiske eller bottenmete är det avgörande att ha en pålitlig rulle med baitrunner- eller baitfeederfunktion. Dessa funktioner gör det möjligt för fisken att ta lina utan risk för spöet dras ner i vattnet, vilket ger dig full kontroll över situationen. Vår kategori av Baitrunners & Karprullar erbjuder ett omfattande urval av modeller och storlekar som passar perfekt till alla typer av mete.

Oavsett om du fiskar efter karp, sutare eller siktar in dig på gädda, gös eller abborre har vi definitivt en lämplig rulle för ditt behov. Även mindre modeller som är idealiska för finliret hittar sin plats här – allt samlat under ett tak så att du kan välja precis den typ av rulle som bäst matchar din specifika fiskestil.

Vårt sortiment sträcker sig från robusta och slitstarka karprullar till smidiga och mångsidiga baitrunners - oavsett vad dina preferenser är kommer du garanterat hitta något bland våra produkter. Med vår noggrant kuraterade kollektion kan du vara säker på att få högkvalitativa produkter designade särskilt med tanke på sportfiskares krav och önskemål.
Visa mer Visa mindre
Kategorier