Multirullar

Välkommen till vår kategori för Multirullar, där tradition möter innovation i sportfiskets värld. Multirullar, även kända som multiplikatorrullar, är en tidlös klassiker inom fiske, med rötter som sträcker sig tillbaka till 1700-talet. Dessa rullar, som upplevde en revolutionerande utveckling i slutet av 1800-talet med förbättringar som broms och linspridare, har sedan dess varit en favorit bland fiskare världen över??.

Varje multirulle i vårt sortiment är noggrant utvald för att erbjuda högsta precision och komfort. Oavsett om du är en entusiast som vill utveckla ditt fiske eller en erfaren fiskare, så erbjuder multirullar en överlägsen kastprecision och möjligheten att kasta tyngre beten utan ansträngning. Dessa rullar är det ultimata valet för att försäkra dig om att ditt fiske blir så effektivt och njutbart som möjligt??.

Vi erbjuder ett brett utbud av multirullar, från råstarka modeller för tyngre fiskemetoder till tekniskt avancerade lättviktsrullar för finessfisket. Oavsett ditt behov, har vi en multirulle som passar perfekt. Ett exempel är Shimano Curado BFS XG, en del av vårt sortiment av lågprofilrullar, som omdefinierar finessfisket och är speciellt utformad för linor med tunnare diameter, vilket är idealiskt för turneringsfiskare och inspirerad av den japanska marknaden??.

Upptäck det bästa inom modern sportfisketeknik och traditionellt hantverk med vårt urval av multirullar på Fishline.se, där vi kombinerar kvalitet och expertis för att säkerställa att varje fiskeupplevelse blir oförglömlig
Visa mer Visa mindre
Kategorier