Tackelboxar & Riggförvaring

I denna kategori finner du ett omfattande utbud av tackelboxar och riggförvaring, som är en underkategori till Boxar & Lådor. Dessa praktiska lådor är perfekta för att organisera och hålla ordning på ditt färdiga tackel, tafsar, stingers och mycket mer. Med vårt sortiment kan du vara säker på att ha allt i sin rätta plats när det kommer till din sportfiskeutrustning.

Vår samling av tackelboxar erbjuder olika storlekar och konfigurationer för att passa just dina behov. Oavsett om du föredrar mindre boxar för smidig transport eller stora modeller med flera fack för optimal organisation finns det något här som passar dig.

Riggförvaringen vi har tillgänglig hjälper dig också att hålla reda på alla viktiga komponenter inom sportfisket - från betesbyggarmaterial till verktygskit. Du kan lita på dessa robusta lådor för både skydd mot väderpåverkan samt bekväm åtkomst vid behov.

Med vår Tackelbox- & Riggförvaringskategorin får du möjligheten att effektivisera hanteringen av din utrustning såväl hemma som ute i naturen. Spara tid genom snabbare uppsättningar inför varje utflykt samt minska risken for bortglömd eller skadat material genom den smarta lagringen de ger.

Oavsett vilket äventyr nästa gång tar dig – se över våra alternativ för tackelboxar och riggförvaring idag. Vi är säkra på att du kommer hitta det perfekta valet som passar dina behov, oavsett om du är en erfaren sportfiskare eller nybörjare inom friluftslivets värld.
Visa mer Visa mindre
Kategorier
Filter
Produkter
Gunki Jighead Box M
Gunki & Illex Deals 31 Jul
20%
119 kr
149 kr
Gunki Rig & Hook Box Open Sides M
Gunki & Illex Deals 31 Jul
20%
Gunki Rig & Hook Box Open Sides S
Gunki & Illex Deals 31 Jul
20%
Loon Rigging Foam (3-pack)
Slutsåld
Korum Speci Rig Blox
Slutsåld
Rig Bin 70x80mm
Slutsåld
Mikado Double System Rig Box
Slutsåld
Fox Edges Medium Tackle Box
Slutsåld
Flambeau 1809 Marine Box
Slutsåld
Korum Roving Blox - Fully Loaded
Slutsåld