Isfiskerullar

Behöver du en isfiskerulle har du hittat rätt. Här på vår plattform hittar du ett brett utbud av isfiskerullar som är perfekta för vanligt pimpelfiske och ismete under kalla vinterdagar. Vårt sortiment inkluderar högkvalitativa produkter designade för att klara av de tuffa kraven vid fiske i extremt väder, vilket gör dem till det ultimata valet för dina behov inom vinterfiske.

Våra Isfiskerullar är konstruerade med tanke på prestanda och hållbarhet, så att du kan lita på dem även under extrema temperaturförhållanden. Oavsett om det handlar om precision eller motståndskraft mot kyla, våra rullar lever upp till de höga krav som ställs vid fiske i frusna sjöar och älvar.

Med funktioner specifikt anpassade för ismete erbjuder vårt sortiment allt från smidig linupplindning till bekväm hantering trots tjocka handskars användning - allt detta kombinerat med den senaste tekniken inom materialval och konstruktion.

Oavsett om sportfiske är din passion eller bara något nytt spännande äventyr ute i naturen ser vi fram emot att hjälpa dig välja den bästa Isrullen just för dig!
Visa mer Visa mindre
Kategorier
Filter
Produkter
IFISH SensiReel
Superdeal
13%
1299 kr
1499 kr
IFISH IZE ORIGIN
Slutsåld
13 Fishing Black Betty FreeFall Ghost Radioactive 2.5 LH
Superdeal
18%
Slutsåld
IFISH Hero HE500
Slutsåld