Sänken & Vikter

Allt förtyngning du behöver till ditt fiske! Här hittar du tyngder till dina beten, bl.a världens bästa uppfinning, päronbly. Givetvis tillhandahåller vi även blyfria alternativ på många produkter. Är du osäker på vad du behöver för storlek på t.ex sinkers eller päronbly så har vi sortimentlådor med lite fler alternativ, som vi säljer till väldigt förmånliga priser.

Utforska vårt breda utbud av sänken och vikter som är avgörande för att optimera din sportfiskupplevelse. Vår kollektion inkluderar allt från traditionella blysänken och innovativa päronsänken till miljövänliga blyfria alternativ – alla noga utvalda för att möta olika preferenser och krav.

Oavsett om det handlar om kust- eller havsfiske erbjuder vår samling av sinkers en mängd olika valmöjligheter när det gäller form, storlek och material. För den ovane finns också praktiska sortimentslådor med ett urval av varianter - perfekt både för nykomlingen i sportfiskesammanhang samt den erfarne entusiasten.

Upptäck hur rätt typ av fortyngning kan göra skillnad i din fiskestrategi genom att utforska vårt noggrant kuraterade sortiment idag!
Visa mer Visa mindre
Kategorier
Filter
Produkter