Övrig Friluftsutrustning

När du ger dig ut i naturen, oavsett om det är för en tältvandring eller bara en dagsutflykt, är rätt utrustning avgörande. För att säkerställa din trygghet rekommenderar vi att du har med nödvändigheter som ett första hjälpen-kit och eldstål eller tändare. Om du planerar längre äventyr kan det vara bra att även ha hygienartiklar med dig för att hålla dig fräsch samt en pålitlig Powerbank så att telefonen alltid är laddad.

Upptäck vår kategori ‘‘Övrig Friluftsutrustning‘‘ där vi erbjuder ett brett sortiment av produkter som kommer göra din tid ute i naturen både bekväm och säker. Här hittar du allt från kompakta campingkök till vattentåliga ryggsäckar och praktiska verktygssatser.

Vår samling av friluftsprodukter handplockas noggrant från välrenommerade varumärken inom branschen, vilket garanterar hög kvalitet och långvarig prestanda under alla väderförhållanden. Oavsett om du ska ge dig iväg på fjällturer, paddla genom forsarna eller utforska skogsmarkerna - hos oss finner du de oumbärliga prylarna som gör upplevelsen komplett.

Satsa på den bästa möjliga outdoor-utrustningen idag! Utforska vårt sortiment av Övrig Friluftsutrustning nedan:
Visa mer Visa mindre
Kategorier
Filter
Produkter
IFISH Fotvärmare 2-pack
Midsummer Madness! 28 Jun
20%
LifeSaver Cube
1795 kr
IFISH LUX Vintage Lanterna
Midsummer Madness! 28 Jun
20%
IFISH Heat-Seat, Värmedyna
Midsummer Madness! 28 Jun
20%
IFISH Handvärmare 2-pack
Midsummer Madness! 28 Jun
20%