Krok & Småplock

Inom flugfisket finns en oändlig mängd små produkter som är avgörande för din framgång. I kategorin Krok & Småplock hittar du allt du behöver för att komplettera ditt flugfiskeutrustning. Vår samling inkluderar ett brett utbud av fiskkrokar, beteslås, jiggskallar och spinnareblad - alla noga utvalda för att möta kraven hos passionerade sportfiskare.

Vår kollektion av krokar omfattar olika storlekar och modeller som passar perfekt till olika typer av fiske. Oavsett om det gäller torrfluge-, våtfluge- eller streamerkrokar så har vi vad du behöver. För de mer teknikintresserade erbjuder vi även snap clips och rasselkammare – detaljer som kan göra skillnaden i vattnet.

Vi vet hur viktigt det är med högkvalitativa material när det kommer till sportfiskeprodukter, vilket är anledningen till varför vår samling endast innehåller noggrant utvalda produkter från pålitliga leverantörer.

Oavsett om du letat efter den perfekta fisken under lång tid eller bara vill utforska nya metoder inom flugbindningskonsten så har vi allt här på ett ställe!
Visa mer Visa mindre