Sammanfattning

Frödin Fits Brass Turbo Cone är en flugbindningsprodukt utvecklad av Mikael Frödin. Den skapar turbulens runt flugan för extra liv och rörelse i vattnet, även med mjuka material. Till skillnad från Tungsten Turbo Cone är dessa gjorda i lättare mässing. Varje paket innehåller 10 stycken koner i storlekarna Micro, X-Small & Small som passar bra till Fits tubslang XS (kan justeras för att passa S).

Produktinformation

"

Frödin Fits Brass Turbo Cone - Utvecklad, designad och framtagen av flugfiskaren och flugbindaren Mikael Frödin.


Frödin Fits Brass Turbo Cone skapar tack vare sin form turbulens runt flugan som ger den extra liv och rörelse i vattnet, detta gäller även de flugor som är bunda med dom mjukaste materialen.


Till skillnad från Frödin Fits Tungsten Turbo Cone är dessa tack vare att de är gjorde i mässing lättare. Det här är valet för dig som vill få alla egenskaper som turboconen erbjuder och detta utan att lägga till extravikten.


Varje paket innehåller 10st Turbo cones och finns i storlekarna Micro, X-Small & Small.


Dessa koner passar utmärkt till Fits tubslang i storlek XS. För att få konerna att passa i tubslang av storlek S tar du enkelt en peang och sträcker på tuben för att göra den smalare i framkant.


"
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien