Sammanfattning

Komplettera ditt klumpsystem med lösa spetsar!

Produktinformation

"

Komplettera ditt klumpsystem med lösa spetsar!

Guidelines 4D Multi Tippar är utbytbara spetsar är utvecklade för användning tillsammans med våra 4D Multi Tip bodies och Connect DDC linor. Dessa spetsar har fenomenala överrullning och sjunker snabbt och korrekt. Alla sjunkande spetsar har Dual Densiteter för att säkerställa att de sjunker horisontellt utan bukt.


För att få bästa möjliga prestanda som går att uppbringa på spetsar idag har vi överfört taperingarna från våra populära Triple Density-linor till dessa modeller.


De har mycket fin energitransport och överrullning, god hållbarhet och kärnans styrka matchar de som återfinns i 4D bodies. För att få bästa möjliga prestanda som går att uppbringa på spetsar idag har vi överfört taxeringarna från våra populära Triple Density-linor till dessa modeller. Det finns totalt sju olika densiteter, två olika längder och fyra olika vikter att välja från i denna serie av spetsar. Alla har starka, förstärkta öglor i båda ändar och tryckt ID-märkning för enkel identifiering av vikt, längd och densitet. De är också färgkodade för enkel matchning med olika Guideline 4D- och Connect DDC bakdelar/bodies.


4D tips finns i 15 ""och 18"" längder och fyra olika vikter från 9 till 14 gram. Allt som allt finns det 7 olika spetsar att välja på; från Dual Density Flyt till Superfast Sinking S5 / S7.


Söker du tippar till din Compact Multitip eller din Xchange WF-lina rekommenderar vi att du kollar på Guideline Compact/Xchange tippar.

Tips: Tipparnas och bakdelens totala vikt ska stämma överrens med den rekommenderade vikten för det spö du använder.

"
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Densitet: Floating , H/I , S1/3 , S2/4 , S3/5 , S5/7
Klumpvikt: 14g
Linlängd: 5,49 m

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien