Sammanfattning

Guideline Ultra Lighte Scandi Shooting Head är ett spännande linsystem för att fiska efter stor öring, regnbåge, harr, havsöring och lax i små till medelstora vatten. Det ger möjlighet att använda klassisk laxfisketeknik även i lättare klasser samt kontroll över flugans fiskedjup. Produkten finns i två varianter: ULS Multi Tip med utbytbara spetsar och ULS 3D+ som är korta skjutklumpar. Den revolutionerande produkten erbjuder olika densiteter beroende på situationen och passar perfekt för jakt på stor fisk med lätt utrustning.

Produktinformation

Guideline Ultra Lighte Scandi Shooting Head - 3D+ klumpar för enhandsspön!


Ett nytt spännande linsystem för att effektivt fiska efter stor öring, regnbåge, harr, havsöring och lax i små till medelstora vatten med lätt utrustning i klasserna #4/5 till #7/8. Detta nya koncept öppnar upp helt nya möjligheter att nyttja klassisk laxfisketeknik även i de lättare klasserna samt med en kontroll på flugans fiskedjup som man tidigare aldrig varit i närheten av. Det ger också fina möjligheter att hitta den perfekta nivån i vattenpelaren när man till exempel fiskar regnbåge i stilla vatten från flytring, eller abborre från båt i större sjöar.


Ultra Light Scandi finns i två varianter. ULS Multi Tip består av en flytande bakdel samt utbytbara spetsar i olika densiteter så att du snabbt och smidigt kan anpassa fiskedjupet efter situationen. ULS 3D+ är korta lättkastade skjutklumpar uppbyggda med tre densiteter som kort och gott är en mindre variant av våra laxklumpar med samma namn.


Våra ULS 3D+ Shooting Heads är inget mindre än en revolution! Tillgängliga i 12-14-16-18 grams vikter och i längder mellan 5,7 till 6,4 meter är dessa ett perfekt vapen i jakten på stor fisk med lätt utrustning. Systemet är utformat på samma sätt som vårt 3D+ system för lax och havsöring, fast ULS är anpassat för spön i klasserna #4/5 till #7/8. I och med klumpar med trippeldensitet tillsammans med tunna skjutlinor ger de en helt överlägsen kontroll på hur djupt flugan fiskar, även i dessa lätta klasser.

Vikter:
#4/5 - 12gram
#5/6 - 14gram
#6/7 - 16gram
#7/8 - 18gram


ULS 3D+ shooting heads finns i följande densiteter.


Flyt: Klarblå


F/H/S3: Chartreuse/Grå/Mörkgrå


I/2/4: Blå/Mörkblå/Mörkgrå


1/3/5: Ljusgrön/Grågrön/Mörkgrå


2/4/6: Ljusgrå/Mörkgrå/Svart


 


Färgen på öglans sleeve gör det enkelt att identifiera vilken vikt linan har. I tillägg till färgkodade sleeves har varje lina även laser-ID print med linvikt och densitet.


Gul - 12gr.


Grön - 14gr.


Blå - 16gr.


Magenta - 18gr.

Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Densitet: S2/S4/S6
Klumplängd: 6 m , 6,2 m
Klumpvikt: 14g , 16g , 18g
Linlängd: 6 m , 6,2 m

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara