Sammanfattning

Rio Premier Lightline är precis för dig som vill ha en lina som har ett lite mjukare/långsammare spö och söker en fluglina som inte blir för tung. Denna linan är gjord för just detta. Lightline är en perfekt fluglina för fisket med torrflugor och nymfer där presentation samt möjligheten till lite distans är viktigt.

Produktinformation

Rio Premier Lightline WF Fluglina


Rio Premier Lightline är byggd för att ladda lite långsammare flugspö med en mer traditionell aktion. Dessa fluglinor är byggda med en vikt som är precis enligt AFFTA-standarden för att inte bli för tunga. 

Rio Premier Lightline är precis för dig som vill ha en lina som har ett lite mjukare/långsammare spö och söker en fluglina som inte blir för tung. Denna linan är gjord för just detta. 
Lightline är en perfekt fluglina för fisket med torrflugor och nymfer där presentation samt möjligheten till lite distans är viktigt. 

Rio Premier Lightline är kanske det bästa valet för dig som söker en fluglina till glasfiberspön och cane/bambu-flugspön. 


SlickCast
Rio Premier Lightline är gjord med Rios nya SlickCast coating som är den slätaste och mest hållbara coatingen på marknaden, detta ger en lina som har minimalt med friktion och därav ger maximal kastlängd.


KlassVikt på 9,14mVikt på hela klumpenKlumplängdTotallängd
# 25,2 gram8,1 gram12,2 m21,3 m
# 36,5 gram9,4 gram12,5 m21,3 m
# 47,8 gram11,3 gram12,5 m24,4 m
# 59,1 gram13,3 gram12,8 m24,4 m
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien