Sammanfattning

Ross Reels Animas är en lätt, robust och otroligt pålitlig flugrulle som passa för allt från fisket i fjällen efter röding till fisket efter havsöring i saltvatten.

Produktinformation

"

Ross Reels Animas Flugrulle


Ross Reels Animas är för dig som söker en flugrulle av otrolig hög kvalité med en jämn & stark broms, låg vikt och en robust och pålitlig konstruktion. Animas är handgjorda rullar från USA i högsta kvalité.

Den amerikanska tillverkaren Ross Reels är känd för högkvalitativa rullar med enastående prestanda. Faktum är att alla modeller tillverkas i USA enligt högsta standard, och därför kommer deras mycket höga kvalitet lätt att behaga de mest krävande flugfiskarna.

Animas är en mycket tilltalande flugrulle som kombinerar de tidigare beprövade funktionerna från tidigare modeller med moderna material och tillverkningstekniker.
Den har en extremt stor spol-design som möjliggör en mycket snabb invevning. Dessutom är Animas bromssystemet byggt med en komposit-skivbroms som har gränssnitt i rostfritt stål. Detta ger en pålitlig och kraftig broms som gör att du kan stoppa de starkaste fiskarna.

Och på grund av sin unika ram- och spoldesign är denna rulle inte bara snygg utan också väldigt lätt och ändå robust. Oavsett om du riktar ditt flugfiske efter troféöringar i fjällen eller starka fiskar i saltvatten så har du här en rulle du kan lita på.


Detaljer:  • Modern flugrulle med ultra-stor spol design

  • Kraftfullt och smidigt bromssystem med ett komposit-skivbroms och gränssnitt i rostfritt stål

  • Mycket lätt och ändå robust tack vare den unika ram- och spoldesignen

  • Ergonomiskt utformat handtag

  • Underhållsfritt ""Pop-out"" för spolen

  • Gjord för fiske i sötvatten och saltvatten

  • Handgjord i USAKlassDiamaterViktKapacitet
# 4/58,25 cm116 gramWF4 + 70 / WF5 + 50
# 5/68,9 cm125 gramWF5 + 100 / WF6 + 75
# 7/89,8 cm134 gramWF7 + 180 / WF8 + 160

"
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien