Sammanfattning

Simms G3 Guide Vadarsko Steel Grey är en högkvalitativ vadarsko med bra grepp och stöd. Den är designad för att klara av påfrestningarna från flugfiske upp till 200 dagar om året. Skon har markeringar för fäste av dubbar, extra dämpning i mellansulan samt högt gummiskydd på utsidan för ökad hållbarhet.

Produktinformation

"

Simms G3 Guide Vadarsko Steel Grey


Simms G3 Guide vadarsko med Vibram sula är en vadarsko av hög kvalité och som har ett bra grepp. Denna vadarsko har det Simms kallar för Guide-Kvalité. Dessa vadarskor med Vibramsula förser flugfiskaren med det stöd, det grepp och den hållbarheten som en aktiv flugfiskare behöver!

Simms ""Time spent on the river is knowledge. And the more time you spend on the river, the more your gear needs to perform at a high level.""


Simms G3 Guide™ vadarskor är designade för att hålla kvalitén som en fiskeguide förväntar sig och behöver. Med detta så har man fokuserat på att göra en vadarsko som klarar av påfrestningarna som uppstår om man fiskar upp emot 200 dagar på ett år.

Denna vadarsko ger ett riktigt bra stöd över ankeln samt en förbättrad komfort och känsla i skon för ökad självsäkerhet vid tuff vadning.


Features  • Markeringar för fäste av dubbar

  • Dual Density mellansida för extra dämpning

  • Extra högt gummiskydd på utsida av skon för extra skydd och hållbarhet


 


"
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Modell: Unisex

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara