Sammanfattning

URBN Dropshot Combo är som namnet skvallrar om en komplett haspelutrustning speciellt framtagen för dropshotfisket efter abborre.

Produktinformation

"

Berkley URBN Dropshot Combo 7ft 7-28g


URBN Dropshot Combo är som namnet skvallrar om en komplett haspelutrustning speciellt framtagen för dropshotfisket efter abborre.
I denna utrustning medföljer det ett Berkley URBN Dropshooter spö som är byggt på en högkvalitativ 30T kolfiberklingor med en matt och diskret finish. Spöet har en innovativ krokhållare gör att du kan spänna upp linan och tacklet utan trassel.


Rullen i sin tur är en Mitchell MX3LE som är byggd på ett lättviktsstativ och rotor av grafit vilket gör MX3LE till en lätt och fin rulle. MX3LE är utrustad med hela 9 kullager(!) vilket resulterar i en supermjuk och jämn gång när man vevar på den. Utöver detta är MX3LE utrustad med bl.a ett ergonomiskt vevhandtag med en speciell gummiknopp och en förstärkt bygel.
Det medföljer även en påspolad Fireline Ultra 8 flätlina som är en 8-trådig lina och som dessutom är ""fused"" vilket ger extrema kastlängder! Fireline Ultra 8 är även rundare, tystare och starkare än den vanliga Fireline. Detta är helt enkelt en perfekt utrustning för dig som vill komma igång med dropshotfisket efter abborre!


 

"
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara