Sammanfattning

Guideline Power Taper 3D+ är vägda, kapade och med öglor i båda ändar! 3D+ DH F/H/I är en lina för de övre vattenskikten som kommer att presentera din fluga strax under vattenytan vid användande av mono- eller flourocarbontafs. Den flytande bakdelen gör det enkelt att kontrollera hastighet och mendningar. Flytdelen gör också att linan släpper mycket enklare från vattnet.

Produktinformation

"


Guideline Power Taper 3D+ är en uppdaterad variant på Guidelines storsäljare Triple-D!?Den stora förändringen är att men nu har vägt klumparna, klippt ned dom till mer lättkastade längder samt gjort bra, mycket starka fabrikgjorda öglor i båda ändar - Guideline Power Taper 3D+ är Ready-To-Go!??

Linprofilen på dessa linor är mycket enkla att hantera både vid överhands- och underhandskast. Viktfördelningen har flyttats bakåt och skapat en smidig och kontrollerad överrullning med både mono- och polytafsar samt med olika storlekar på flugor. Med hög koncentrationen av vikt i bakdelen gör linorna mycket enkla att kasta och laddar spöet även med en mindre D-loop bakom ditt spö.

Linorna är byggda på Guidelines Direct Contact Low Strech kärna som endast stretchar upp till 6%. Linorna i #7/8 & 8/9 är byggda på en 32lb kärna och linrona i klass 9/10 och 10/11 är byggda på en 42lb kärna. Dessa klumpar har nya färgkombinationer samt att dom både är färgkodade och har en id-märkering.

"
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Densitet: F/H/I , S1/S3/S5 , S2/S4/S6
Klumplängd: 11,1 m , 11,2 m , 11,7 m
Klumpvikt: 33g , 37g , 43g
Linlängd: 11,1 m , 11,2 m , 11,7 m

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien