Sammanfattning

Ortlieb Atrack Waterproof är den första vattentäta ryggsäcken som öppnas som en duffel bag, denna erbjuder en ny bekvämlighet för dina äventyr och korta resor. Den som någonsin har ställts inför uppgiften att snabbt behöva hitta ett visst föremål i ryggsäckens djup kommer att älska det nya Atrack!

Produktinformation

"

Ortlieb Atrack Waterproof Ryggsäck


Ortlieb Atrack Waterproof är den första vattentäta ryggsäcken som öppnas som en duffel bag, denna erbjuder en ny bekvämlighet för dina äventyr och korta resor. Den som någonsin har ställts inför uppgiften att snabbt behöva hitta ett visst föremål i ryggsäckens djup kommer att älska den nya Atrack!

Denna vattentäta ryggsäck från Ortlieb har helt justerbara axelremmar som gör att man enkelt får ryggsäcken att sitta otroligt bekvämt. 

Unik öppning
Den unika öppning i ryggsäckens rygg gör att man mycket enkelt kommer åt allt i ryggsäcken väldigt enkelt, oavsett om det ligger högst upp eller längst ner. Med denna ryggsäck slipper du därav tömma hela ryggsäcken för att komma åt det som ligger i botten. 

Ortlieb Atrack ryggsäcks blixtlås öppnas som en resväska, vilket förenklar din förpackningslogistik avsevärt genom att ge dig en överblick över, och omedelbar tillgång till, de enskilda föremålen i din packning. Du kan också lägga ner Atrack ryggsäck på framsidan för att säkerställa att axelband och midjebälte hålls torra.

Tack vare att Ortlieb Atrack är helt vattentät så behövs det inget regnskydd till denna ryggsäck. Om du blir överraskad av en regnskur eller behöver ta dig över ett rinnande vatten så kommer din utrustning i ryggsäcken hållas torra. 

Detaljer:  • Slitstarkt och vattentät yttertyg av PVC-fria nylon material

  • 100% vattentät TiZip-dagkedja

  • 4 fickor med dragkedja på insidan

  • Justerbar bakpanel för att maximal komfort oavsett längd och storlek på dig som använder denna ryggsäck

  • Ergonomiskt utformade axelremmar

  • Vadderat avlastningsbälte i midjan med små mesh fickor som stängd med dragkedjor

  • 2 utvändiga mesh-fickor för vattenflaskor/spötuber

  • remmar för infästningen på ryggsäckens utsida

  • 4 kompressions remmarStorlekViktHöjdDjupBredd
25L1430gram56cm25cm26cm
35L1470gram59cm27cm28cm
45L1560gram62cm30cm32cm

"
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Vikt: 1470 g
Volym: 35 L

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien