Sammanfattning

För krävande aktiviteter i kallt väder kommer Nano-Air Light Hybrid Jacket med en lätt och smidig isolering. Jackan har fått 40-g FullRange Insulation, ett nyskapande syntetfoder med mekanisk stretch som ger dig full rörelsefrihet.

Produktinformation

Patagonia Nano Air Light Hybrid Jkt edge Green


För krävande aktiviteter i kallt väder kommer Nano-Air Light Hybrid Jacket med en lätt och smidig isolering. Jackan har fått 40-g FullRange Insulation, ett nyskapande syntetfoder med mekanisk stretch som ger dig full rörelsefrihet.


Jackan har en mjuk insida, ett varmt-när-blött stretchigt syntetfoder och ett lätt-och-tåligt vattenavvisande yttertyg med generös stretch. Kombinationen ger dig en jacka som håller dig varm, men utan att du blir för varm, och som ger dig friheten att klättra utan att begränsas av stramande jackor.


Passformen är nära, men stretchen gör att den inte känns för tight. Tack vare yttertygets DWR kan du använda den som yttersta lager, och om regnet öser ner eller du vill öka de isolerande egenskaperna är den tunn nog för att du enkelt ska kunna dra på dig skaljackan. 


PFC-fri impregnering
För att uppnå en vatten-, smuts- och oljeavvisande effekt innehåller denna produkt inga skadliga kolföreningar (t.ex. PFOS och PFOA).


bluesign APPROVED
bluesign APPROVED är en märkning för textilindustrin som säkerställer att inga skadliga kemikalier har använts under produktionen. En märkning som bekräftar att en specifik del av en produkt når bluesigns höga krav, såsom tyget, en färg eller en komponent.


Fair Trade Certified
Fair Trade Certified-loggan på en produkt bekräftar säkra arbetsförhållanden, en rättvis lön, förbättrade livsmöjligheter och en transparent leverantörskedja. Människorna som berörs av märkningen får dessutom en premie utöver sin lön, något som gör att de bland annat kan investera i skolor och sjukvård.
 

Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Fodrad: Ja
Innermaterial: 100% recycled polyester shadow ripstop
Isoleringsmaterial: 40-g FullRange® insulation
Klädstorlek: M , S
Modell: Herr
Vattenresistens: Vattenavvisande
Vindresistens: Vindavvisande
Ytbeläggning: PFC-free DWR
Yttermaterial: 100% recycled polyester shadow ripstop

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien