Sammanfattning

Rio Scandi Body Sjunk6 är en produkt som passar perfekt för laxfiskare som vill fiska djupt. Den kan kombineras med olika tippar och ger kraftfulla och följsamma kast. Produkten är kortklumpad vilket gör den lämplig även i trängre situationer.

Produktinformation

"

Rio Scandi Body Sjunk6


Rio Scandi Body Sjunk 6 är det perfekta valet för laxfiskaren som vill kunna fiska riktigt djupt med sin Scandi versitip eller som kombination med andra tippar. Kombinera denna bakdel med en tip på S6 eller mer snabbsjunkade för att komma ner till fisket på det tidiga fisket efter havsöring eller för fisket efter lax i maj och juni när det är mycket vatten i älvarna.


RIO Scandi Body kan du kombinera med de tippar du känner för, det behöver inte nödvändigtvis vara RIO tippar utan du kan lika gärna använda tex en Guideline DDC Tip


RIO Scandi Body kombinerar kraften från Skagit och elegansen från från ""sandi-stlye"", detta resulterar i ett kraftfullt och följsamt kast. Den korta klumpen gör att den passar bra även i trängre situationer.
Loopad i båda änder så att du snabbt kan byta klump/tip.


Kombinera din RIO Scandi Body med RIO 10ft Replacementtipparna eller RIO 15ft Replacement tipparna för att göra ditt linsystem komplett.

"
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Densitet: Sink 6
Klass: #10
Klumplängd: 7,3 m
Klumpvikt: 33,1 g / 510 grains
Linlängd: 7,3 m

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien