Sjö & Hav

Sjö & Hav är ett Svensk företag med sina rötter i Stockholms skärgård. Sjö & Hav har tagit fram ett flertal mycket populära och unika produkter för utomhusbruk inom kroppsvård och rengöring.

Sjö & Hav erbjuder allt från medel mot mygg och fästingar till diskmedel. Sjö & hav lägger stort fokus på miljön och därav är alla deras produkter biologiskt nedbrytbara.Sjö&Hav värnar om välmåendet som det enkla livet utomhus ger oss människor, i stunder där tiden står stilla tillsammans med dem och det vi älskar. Sjö&Hav vill underlätta för dig att vistas i naturen och utan att lämna spår. Alla deras produkter är därför lätt biologiskt nedbrytbara, rengöringsprodukterna veganska och anpassade för både sötvatten och saltvatten. De är tillverkade i Sverige för skandinaviska förhållanden och motsvarar kraven från kända miljömärkningar och EU-direktiv.

Sjö&Hav föddes ur en idé om de perfekta produkterna av hög kvalitet som skulle passa in i vårt enkla ö-liv i Stockholms skärgård. För snart 20 år sedan lanserades deras första produkt, Utomhustvål, som blev en omedelbar succé bland båtfolk och ö-bor längs Sveriges kuster. Sedan dess har man fortsatt att utveckla sortimentet av unika produkter för utomhusbruk inom kroppsvård och rengöring.
Visa mer Visa mindre