Sammanfattning

Flexi Strippern Blue är en otroligt lätt, smidig och omtyckt linbricka som passar perfekt för alla flugfiskare som vill slippa trassel med fluglinor och skjutlinor när man fiskar.

Produktinformation

"

Flexi Stripper


Flexi Stripper är en otroligt lätt, smidig och mycket omtyckt linbricka. Med sin låga vikt på endast 276gram så är det marknadens lättaste linbricka. 
Tack vare att Flexi Strippern är så liten och lätt är det enkel att ha med sig på allt flugfiske. Slipp att fluglinan fastar i buskar och snår när du flugfiskar i fjällen, slipp att fluglinan driver iväg och fastnar i sjögräs och tång på kusten och slipp att linan driver med strömmen när du fiskar i strömmande vatten.

Flexi Strippern levereras med lösa gummipiggar som man mycket enkelt monterar på plats. Man får 30st piggar men Flexi Strippern utrustas endast med 29st vilket gör att man har en extra om en skulle skadas eller komma bort. 

Bältet som levereras med Flexi Strippern är gjord i ett stryktåligt stretch-material vilket gör att den sitter väldigt bra och bekvämt på alla flugfiskare oavsett storlek eller mängd kläder. 

Vi rekommenderar att man använder Flexi Strippern till allt flugfiske, inte enbart till kustfisket där linkorgar /linbrickor länge varit ett måste. En linbricka som Flexi Strippern gör att man minimerar mängden trassel på linan när man flugfiskar, detta oavsett om man fiskar på kusten, torrfluga i fjällen eller fiskar lax eller havsöring i älvar. 

Förlänger livslängden på dina linor.
Linbrickor som denna eller andra linkorgar förlänger längden på dina linor. Genom att man lägger linan på Flexi Strippern istället för på marken så slipper man få smuts från marken som tränger in i fluglinans porer, detta förlänger fluglinans livslängd. Detta kommer även förlänga livslängden på spöringarna på ditt flugspö. Med en Flexi Stripper slipper man smuts från marken som fastnar i linan och som då även kommer åka ut och in i spöringarna och som på sikt kan skada och slipa ner dessa.


Mått:  • Bredd - 29cm

  • Djup - 14cm

  • Höjd - 7cm

  • Vikt - 276gram


"
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien