Sammanfattning

Echo River Glass Glacier är ett flugspö med enastående känsla och djupare aktion. Det ger mycket kraft och ork för långa kast, samtidigt som det fungerar bra med tunna tafsar. Finns i olika klasser och längder. Handbyggt spö med unik färg på klingen.

Produktinformation

"

Echo Riber Glass Glacier


ECHO River Glass erbjuder en enastående känsla som ett kolfiberspö helt enkelt inte kan. Detta är ett flugspö för dig som söker maximal känsla när du drillar din drömfisk och när du kastar. 

Dessa spön har en djupare aktion som känns ner i handtaget både när du kastar och när du drillar fisk. 
Trots denna aktion som har dessa flugspön mycket kraft och ork vilket gör att man ganska enkelt kan få ut riktigt långa kast. 

Tunna tafsar
Tack vare att dessa spön har en mjukare och djupare aktion så är dom perfekt för dig som fiskar med tunna tafsar. Den mjukare klingan fungerar som en fjäder som absorberar energi när du drillar fisk och därav minimerar att tunnare tafsar går av. KlassLängdViktDelarAktion
# 47'6""79 gram4-delatMedium
# 48'85 gram4-delatMedium
# 58'90 gram4-delatMedium

OBS - Alla River Glass spön är handbyggda, inklusive färgen på klingen. På grund av karaktären i färgen så kan det finnas små färgvariationer. Varje flugspö är därav unikt!


"
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien