Falkfish

Falkfish - För den Passionerade Sportfiskaren
Välkommen till Falkfish, platsen där din passion för sportfiske möter högkvalitativa redskap. Hos oss finner du en handplockad samling av noga utvalda fiskedrag och tillbehör, framtagna med omsorg och kunskap.

En Historia av Hantverk
Falkfish står för tradition och hantverk. Med över 20 års erfarenhet inom sportfiskebranschen, är varje fiskedrag ett resultat av noggrann design och gediget kunnande.

Föredragna Av Proffsen
Falkfish är valet för många professionella sportfiskare världen över. Våra fiskedrag är utvecklade för att locka olika fiskarter, och deras effektivitet i både sött och salt vatten är välkänd.

Innovation i Varje Kast
Vi är ständigt i framkant när det gäller fisketeknik. Vårt sortiment spänner från tidlösa klassiker till banbrytande nyheter, vilket ger dig möjlighet att anpassa din fiskestrategi efter specifika förhållanden och målarter.

Utforska Vårt Sortiment
Oavsett om du föredrar spinnare och wobblers för att efterlikna byten, eller föredrar jiggar och softbaits för finesse-fiske, så hittar du allt du behöver hos oss. Dessutom erbjuder vi ett brett utbud av tillbehör och utrustning för att komplettera din fiskeupplevelse.
Visa mer Visa mindre
Kategorier
Filter
Produkter
Falkfish Thor
fr. 65kr
Falkfish Spöket
fr. 85kr
Witch 22g - Blue WP
Superdeal
44%
Slutsåld
Witch 22g - JLS
Superdeal
44%
Slutsåld
48kr
85kr
Witch 22g - Blue Gold
Superdeal
35%
Slutsåld
Witch 10,5 cm - 22g
Slutsåld