Fly-Dressing

Fly-Dressing är en ledande leverantör av flugbindning och fiskeprodukter sedan 1964. Som Sveriges största flugfiskegrossist med inriktning på flugbindning, har de etablerat sig som ett pålitligt namn inom branschen. Med över femtio års erfarenhet i bagaget kan Fly-Dressing erbjuda sina kunder produkter av högsta kvalitet.

Med huvudkontor beläget här i Sverige består teamet hos Fly-Dressing idag av åtta dedikerade personer som arbetar för att tillhandahålla det bästa sortimentet när det kommer till flygfiskeredskap och -material. Genom sitt breda nätverk har de skapat samarbete med välrenommerade agenturer såsom Vision, Costa del Mar, Partridge och Tiemco samt många andra aktörer inom området för flugbindningsbehov.

När du handlar från Fishline.se får du förmånen att utforska den imponerande kollektionen från Fly-Dressings produktutbud online. Deras expertis sträcker sig långt bortom bara enstaka vingfluger eller tafsar; deras sortiment inkluderar alltifrån spön, rullar och linor till kläder speciellt utformade för friluftslivsaktiviteter relaterade till sportfiske.

Som e-handelsplattform erbjuder vi våra användare möjligheten att upptäcka varumärket bakom dessa fantastiska produkter genom vår informativa presentation om vad just Fly Dressing representerar. Vi strävar efter att erbjuda en inspirerande och engagerande upplevelse för alla fiskeentusiaster där ute genom vårt samarbete med Fly-Dressing.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren flugfiskare, kan du lita på Fly Dressing som din pålitliga partner inom sportfiskevärlden. Med deras breda sortiment av högkvalitativa produkter kommer de säkerställa att varje utflykt blir till ett minnesvärt äventyr i naturen.

Utforska Fishline.se idag och låt oss guida dig mot det bästa urvalet från Fly-Dressings imponerande produktutbud!
Visa mer Visa mindre
Kategorier
Filter
60
Produkter
Kärki Wolly Bugger
Beteskampanj 24 Apr
10%
35 kr
39 kr
Ice Dub
Superdeal
47%
fr. 29 kr
fr. 55 kr
Predator Dubbing
Superdeal
41%
fr. 29 kr
fr. 49 kr
Bead Chain
Superdeal
26%
fr. 29 kr
fr. 39 kr
Ghost Hair
fr. 43 kr
Palmer Chenille
fr. 59 kr
Ultra Wire ME
fr. 17 kr
Arctic Fox