Sammanfattning

Favo är en högteknologisk prisvärd rulle som är inspirerad av designelement från Guidelines premiumrullar Fario LW och VOSSO.

Produktinformation

"

Dessa högteknologiska flugrullar är inspirerade av designelement från våra premiumrullar Fario LW och VOSSO. Vi har gett varje rulle enskilda egenskaper som passar bäst för dess syfte och för att få dem att matcha spöna som de olika modellerna är anpassade för.


En del av designen är unik och kan endast uppnås av med hjälp av formgjutning, där rullarna produceras med hög precision och sedan CNC-behandlas innan den avslutande finishen appliceras.


Bromsen en är jämn och består av ett gediget och väl beprövat bromssystem. Det kommer att fungera perfekt även om det inte är slutet. Normal vård och underhåll krävs när rullarna används i saltvatten.


Det finns tre modeller tillgängliga och de kommer att passa lätta enhandsspön för öringfiske upp till tvåhandsspön i för lax- och havsöringfiske. Modellerna #79 och #810 har samma förstärkta fackverkskonstruktion som VOSSO och hel ram för att förhindra att tunn skjutlina smiter emellan spole och gavel. 810-modellen har även extra fackverksstag och ett dubbelt 5-ekrat mönster både på spolen och ramen.


Vevriktningen på rullarna är lätt att ändra och tar bara ett par minuter där en vanlig stjärnmejsel är det enda verktyg du behöver.


FAVO har en mörk gunmetal halvmattad finish samt detaljer i svart, chrome och orange. Rullarna levereras i ett vadderat nylonfodral som även kan användas när rullen sitter monterat på spöt.

KlassMåttViktKapacitet
# 4/694x62x30 mm136gWF5 + 95 yds/20lbs backing.
# 7/9100x58x30 mm162gWF7 + 100 yds/20lbs backing.
# 8/10110x64x36 mm216gPT 9/10 + 200 yds/30 lbs backing.

"
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Klass: #10 , #4 , #5 , #6 , #7 , #8 , #9

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien