Sammanfattning

Extremt lätt och bekväm vadarsko med filtsula som är tillverkad av nylon med förstärkningar över tå och hälparti. Materialvalet gör dem hållbara och snabbtorkande. Insidans bakre del samt tungan är fodrade med Lycra. Kängan har en mellansula av EVA för bästa komfort samt filtsula för bästa grepp på hala, blöta underlag. Färgen är Coal och kängorna väger 795 gram / par i storlek #10

Produktinformation

"

Guideline Kaitum Vadarsko filtsula

Kaitum Wading Boot är Guidelines lättaste vadarkänga. Det är ett mycket prisvärt alternativ för dem som fiskar måttligt och prioriterar vikt framför stabilitet. Skon består av snabbtorkande material som inte tar upp vatten. EVA mellansula ger komfort och ger bra stötdämpning när du går långt eller på hårt underlag. En rymlig plös och robusta nylonhällor gör det enkelt och snabbt att ta på och snöra dina kängor. De övre spännen är gjorda av metall vilket gör dem lätta att spänna, på baksidan av skon sitter det en solid nylonögla som ger bra grepp när skon dras på. Passformen är god med en relativt bred skandinavisk läst. På grund av dess låga vikt och snabbtorkande egenskaper är Kaitum också en utmärkt sko för fiskare på resande fot. Kaitum Rubber Boot kommer med samma typ av Traction gummisula som våra Laxa vadarkängor. 


Kaitum vadarkänga är tillverkad är helt utan PFC och annan miljöskadlig DWR-behandling. För att ytterligare minimera det ekologiska avtrycket levereras skorna i lådor med återvunnet papper. Kaitum med gummisula väger 900 gram per par i storlek nr 10 och färgen är Coal. 


Finns även med gummisula inkl. dubb. Läs mer...  • Ingen användning av PVC.

  • Helt utan fluorkolväten (PFC).

  • Inre förstärkningsskikt fram och bak.

  • Gummi förstärkt på häl- och frontparti.

  • Väl vadderad plös och bekväm EVA-mellansula.

  • Lätt, bekväm, solid och snabbtorkande.

  • Gummisula med rejält mönster, metalldubbar ingår.

EURUSUKInnerlängd
4076262 mm
4187271 mm
4298280 mm
43109290 mm
441110297 mm
451211305 mm
461312312 mm
471413322 mm
481514330 mm
"
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Innermaterial: EVA
Modell: Unisex
Yttermaterial: Nylon

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien