Sammanfattning

Med Roman Moser MINICON öglesystem kan man enkelt skifta mellan olika tafsar, linor och klumpar.

Produktinformation

"

Med Roman Moser MINICON öglesystem kan man enkelt skifta mellan olika tafsar, linor och klumpar. Genom att använda sig av Roman Mosers MINICON-koncept kommer man att förenkla och effektivisera sitt fiske, samtidigt som det blir väldigt flexibelt. Öglorna är tillverkade på dubbla flätade nylonstrumpor för att uppnå maximal styrka och kraftöverföring ut till tafsen.


MINICON-öglor är otroligt starka och är de monterade på rätt sätt är de starkare och mer hållbara än den tjockaste tafs. De är till och med starkare än din fluglina.


MINICON-öglesystem används som kopplingar mellan fluglina och backing, mellan fluglina och tafs samt även mellan skjutlina och skjutklump.

MINICON-öglor finns i 3 modeller. TROUT, för öringfiske upp till #7. Samt 2 olika SALMON, för det lite tyngre laxfisketMINICON TROUT
Passar fluglinor upp till klass 7. 5 öglor i varje förpackning.


MINICON SALMON
Öglor/snabbkoppling för tyngre lax- och havsöringfiske 4 öglor/pkt.


MINICON SALMON XL
Öglor med extra stor innerdiameter. Gör det möjligt att enkelt montera öglor även på de tjockaste skjutklumpar i flytande version. För dem som är lite bekväma av sig och inte orkar att skala av coatingen är detta helt suveränt.
3 öglor/pkt.

SHOOTING HEAD JUNCTION
skiljer sig från MINICON Salmon vid det att en av öglorna har en betydligt större ögla (öppning på 5,5cm) och är anpassade för montering av skjutklumpar.
Detta förenklar processen att byta skjutklump då det är lätt att trä linan igenom den stora öglan utan problem. (Innehåller 1 stor ögla samt 2 mindre öglor)


"
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien