Sammanfattning

Guideline ULS 2.0 serien flugspön omdefinerar det klassiska switchspöet! Ultralätta flugspön som är designade för att leverera prestanda oavsett om du kastar med enhands- eller tvåhandsfattning!

Produktinformation

Efterföljaren till Guideline ULS Hybrid, Guideline ULS 2.0 levererar en uppgradering kvalité, prestanda och inte minst känsla! 

Enhands eller Switch? Varför inte båda? Guideline ULS 2.0 serien flugspön är otroligt mångsidiga flugspön designade för en mängd olika fiskesituationer. Först och främst är de helt underbara för det lättare fisket efter lax och havsöring i strömmande vatten, men även till fiske efter harr, öring och regnbåge. Dessa spön är designade för att både kastas med enhandsfattning och tvåhandsfattning, vare sig det är i stilla vatten eller i strömmande vatten.

ULS 2.0 hanterar allt från fiske i stilla vatten där långa överhandskast krävs för att nå fisken, till fiske efter öring och harr i strömmande vatten med Trout-Spey taktiker, eller till lax- och havsöringsfiske med tunga streamers och snabbsjunkande sjunkspetsar i mellanstora vattendrag. Vare sig det är överhandskast med WF linor eller underhandskast med Scandi/Skagit linor klarar ULS 2.0 av jobbet galant!

Guideline har uppgraderat klingan med högre modulgrafit för att öka känsla och respons, nya och uppgraderade korkhandtag och linförrarringar som minimerar risken för trassel. Klingan har en stilren blå-grå matt finish med matchande blå detaljer. Spöna är fyrdelade för enkel transport, och levereras med tillhörande spötub och spösocka.

ULS 2.0 10'6" #5
Det perfekta spöet för små åar och älvar när öring och harr är målet. Detta spöet täcker "Trout Spey" spektrat mycket väl. Detta är även ett underbart spö för sjöar och reservoarer, då spöet hanterar WF linor i klass 5-6 med enkelhet, så väl som ULS serien med skjutklumpar.

ULS 2.0 10'6" #6
Storebror till #5 spöet som är idealiskt som dedikerat spö till strömmande vatten, men inte helt fel till kustfisket heller!
För dig som söker ett längre spö till kustfisket. Klarar av lite tyngre flugor än #5 spöet, och hanterar sjunklinor bättre.

ULS 2.0 11' #7
11' #7 spöet är det mest mångsidiga spöet i denna redan otroligt mångsidiga spöserie, som täcker all form av fiske efter vandrande öring till större lax i små till mellanstora åar och älvar. För fiskaren som jagar vandringsöring, havsöring eller Steelhead så är detta spöet för dig. Detta spö paras med fördel ihop med de tillhörande ULS linorna och Guideline 3D+ Compact serien skjutklumpar.

ULS 2.0 11' #8
Om Atlantlaxen eller storöringen är ditt mål så är detta ditt go-to spö. Detta är det mest kraftfulla spöet i serien, men går fortfarande utmärkt att kasta både överhands och underhands med enhandsfattning. Detta spö är ämnat för mellanstora till stora åar och älvar, och hanterar sjunkande linor galant!
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien