Lurelock

Betsboxarna från Lurelock kommer att revolutionera sättet som du fiskar på! De här boxarna skyddar dina beten, håller krokarna vassa och gör organsiering lätt och rolig. Alla Lurelock beteslådor är made in USA, det råder ingen tvekan om att dessa förvaringsssystem håller högsta klass och kvalité, tillverkade av material av högsta kvalité med minimalt klimatavtryck.
Den stora stjärnan hos Lurelock är deras TakLogic teknologi som håller dina beten, drag , krokar och tillbehör på plats i lådan. Den klibbiga gelen fäster mot ditt bete och låser det på plats vilket motverkar att det åker omkring i lådan så att krokar håller sig vassa längre och färgen på ditt bete inte skavs bort. TakLogic gelen är miljövänlig, tillverkad av ett sojabaserat material, doftfritt, lämnar inga spår efter sig, och är extremt lätt att göra rent - släng bara in boxen i diskmaskinen och den är som ny igen!

Lurelock är stolta att kunna presentera 100% made in USA produkter för sportfisket, alla boxar är designade och tillverkade från grunden i Ettrick, Wisconsin.
Förutom TakLogic teknologin så har Lurelock boxarna mängder med smarta finesser, Snap-Apart avdelarna som inte kräver att du trimmar bort överflödig plast eller liknande. Varje box, som har avdelare, kommer med ett fullt set med Snap-apart dividers för att du ska kunna välja exakt den layout som du vill ha i din box.
Visa mer Visa mindre