Sammanfattning

McLean Mesh Net håv med våg är en kvalitetshåv från Nya Zeeland med finmaskigt nät som passar bra till öring, harr och regnbåge. Den har även en inbyggd våg i handtaget som kan ta upp till 6,5 kg. Håven finns i tre olika storlekar: Small (24cm x 35cm), Medium (32cm x 42 cm) och Large (40cm x45 cm). Alla håvar kommer också med knutlöst nät för skonsammaste behandling av fisken.

Produktinformation

"

McLean Mesh Net håv med våg är en kvalitetshåv från Nya Zeeland med Mesh nät och inbyggd våg. Micro Mesh nät är ett mer finmaskigt nät än det traditionella och passar bra till öring, harr och regnbåge.


Det här är den mest sålda håven från McLean. Håven har en inbyggd våg i handtaget som tar upp till 6,5 kg. Håvupphängning medföljer.• Small håven är fin till det typiska harrfisket och passar fint till fisk upp till ca 1,5 kg. 24cm x 35cm


• Medium håven är den mest populära storleken till öringfiske. Fiskar du på fisk runt 2-3 kg är detta den rätta modellen. 32cm x 42cm


• Large håven passar för smålax och havsöringsfiske i havet, tar fisk så långt vågen räcker. Large - 40cm x 45cmMcLean har tillverkat kvalitetshåvar på Nya Zeeland sedan 1987. Samma år introducerade dom världens första Catch & Release-håv med inbyggd våg. Sedan dess har sortimentet växt och innehåller i dag håvar till alla typer av fiske. All tillverkning sker på Nya Zeeland där det är ett stort fokus på kvalitet, hållbarhet och funktion. Håvarna är handtillverkade i aluminium och anodiserade med brons som ger en låg vikt med hög styrka och som inte påverkas av luft/vatten. 
Alla håvar kommer med knutlöst nät för skonsammaste behandling av fisken. 
Den inbyggda vågen är inte godkänd för storfiskregistret. 


McLean levererar tre olika typer av håvnät:


• Traditionellt knutlöst nät som vi rekommenderar till de största håvarna, bland annat lax.


• Micro Mesh är ett mer finmaskigt nät än det traditionella och
 passar bra till öring, harr och regnbåge.
 


¨


ModellMått (cm)DjupVågHåvnät
Small (M112)24 x 3542cm0-6,5kgMesh
Medium (M111)32 x 4258cm0-6,5kgMesh
Large (M110)40 x 4558cm0-6,5kgMesh
Large (M113)40 x 4558cm0-13,5kgMesh
"
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien