Sammanfattning

McLean Rubber Net är en kvalitetshåv från Nya Zeeland med gumminät och inbyggd våg. Den mest sålda modellen har en kapacitet på upp till 6 kg och passar perfekt för öringfiske. Håven är handtillverkad i aluminium, lätt att rengöra och hållbar. Alla McLeans håvar levereras med knutlöst nät för skonsammaste behandling av fisken.

Produktinformation

"

McLean Rubber Net håvar en kvalitets håv från Nya Zeeland med gummi nät och inbyggd våg. Gumminätet som är skonsamt, lättare att hålla rent, slitstarkt och kroken fastnar aldrig i det.


Det här är den mest sålda håven från McLean. Håven har en inbyggd våg i handtaget som tar upp till 6 kg. 


 


• Medium håven är den mest populära storleken till öringfiske. Fiskar du på fisk runt 2-3 kg är detta den rätta modellen. Mått: 32cm x 42cm


 


McLean har tillverkat kvalitetshåvar på Nya Zeeland sedan 1987. Samma år introducerade dom världens första Catch & Release-håv med inbyggd våg. Sedan dess har sortimentet växt och innehåller i dag håvar till alla typer av fiske. All tillverkning sker på Nya Zeeland där det är ett stort fokus på kvalitet, hållbarhet och funktion. Håvarna är handtillverkade i aluminium och anodiserade med brons som ger en låg vikt med hög styrka och som inte påverkas av luft/vatten. De inbyggda vågarna kalibreras manuellt för minsta möjliga felmarginal (+- 60 gram).
Alla håvar kommer med knutlöst nät för skonsammaste behandling av fisken.


 


ModellMått (cm)VågHåvnät
Small (R112)24 x 350-6,5kgRubber
Medium (R111)32 x 420-6,5kgRubber
Large (R110)40 x 450-6,5kgRubber
Large (R113)40 x 450-13,5kgRubber
"
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien