OPST

Olympic Peninsula Skagit Tactic / OPST grundades utanför Seattle i nordvästa USA och är en tillverkare av linor och tillbehör för skagitfisket samt flugbindningmaterial. OPST startades av bland annat Ed Ward och Jerry French som är några av förgrundsfigurerna och ”uppfinnarna” till hela Skagit konceptet.

OPST har vidareutvecklat och anpassat skagit-linorna för att göra hela systemet så lätt som möjligt att kasta. Deras produkter har snabbt blivit väldigt populära runt om i världen tack vare att det är så pass enkelt att använda och fiska med på platser där man inte har något utrymme för vanligt bakkast.  

Bland deras linsystem finner vi produkter som OPST Commando Skagit Head, Lazar running line, Commando Sink Tip, Commando Floating Tip, SHS Floating Tip och OPST Commando Smooth.
OPST utvecklar även tillbehör som förvaringar för linor och tippar, shooting head wallet och tip wallet samt vattentäta väskor så som Rainforest Waterproof Waist Pack.

Utöver deras huvudfokus som ligger på fluglinor för skagit fisket så har OPST även tagit fram flugbindningmaterial med fokus fisket efter Steelhead, kungslax, lax, havsöring och regnbåge.
Visa mer Visa mindre
Kategorier
Filter
19
Produkter