Sammanfattning

Rio Premier Outbound Short 3D F/H/I är fluglinan för dig som vill att det ska vara så enkelt som möjligt att kasta större och tyngre flugor.

Produktinformation

Rio Premier Outbound Short 3D Flyt/Hover/Intermediate Fluglina


Rio Premier Outbound Short 3D F/H/I är fluglinan för dig som vill att det ska vara så enkelt som möjligt att kasta större och tyngre flugor.

Rio Premier Outbound Short är en fluglina med en lite kortare klump och en tunnare skjutlina, detta gör en linan som skjuter otroligt bra. Du får snabbt ut klumpen med ett par snabba luftkast och sedan är det bara att skjuta iväg linan, tack vare Rios nya SlickCast coating får du nu ett glid i linan som aldrig tidigare. 

Flyt/Hover/Intermediate
Denna fluglinan är gjord med 3 densiteter, skjutlinan är flytande, den bakre halvan av klumpen är Hover och den främre halvan av klumpen är Clear Intermediate. Detta ger en lina som fiskar effektivt på 0,5m - 1m. 


SlickCast
Rio Premier Outbound Short 3D är gjord med Rios nya SlickCast coating som är den slätaste och mest hållbara coatingen på marknaden, detta ger en lina som har minimalt med friktion och därav ger maximal kastlängd.
SlickCast coatingen är gjord så att linan är väldigt lätt att sträcka ut och få rak, med andra ord så om linan har lite minne från din rulle så sträcker du enkelt ut linan igen så att den blir rak och fin.

KlassKlumplängdTotallängdKlumpvikt
# 59,1m30,5m13gram
# 69,1m30,5m15gram
# 79,1m30,5m17gram
# 89,1m30,5m21gram
# 99,1m30,5m24gram
# 109,1m30,5m28gram
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien