Sammanfattning

Rio Premier Outbound Short 3D I/S3/S5 är fluglinan för dig som vill att det ska vara så enkelt som möjligt att kasta större och tyngre flugor och fiska dom effektivt på djupet.

Produktinformation

Rio Premier Outbound Short 3D Intermediate/Sjunk3/Sjunk5 Fluglina


Rio Premier Outbound Short 3D I/S3/S5 är fluglinan för dig som vill att det ska vara så enkelt som möjligt att kasta större och tyngre flugor och fiska dom effektivt på djupet.

Rio Premier Outbound Short är en fluglina med en lite kortare klump och en tunnare skjutlina, detta gör en linan som skjuter otroligt bra. Du får snabbt ut klumpen med ett par snabba luftkast och sedan är det bara att skjuta iväg linan, tack vare Rios nya SlickCast coating får du nu ett glid i linan som aldrig tidigare. 

Intermediate/Sjunk3/Sjunk5
Denna fluglinan är gjord med 3 densiteter, skjutlinan är Intermediate, den bakersta 17ft av klumpen är S3 och de främre 13ft av klumpen är S5. Detta ger en lina som fiskar effektivt på ett djupt av ca 120-240cm.


SlickCast
Rio Premier Outbound Short 3D är gjord med Rios nya SlickCast coating som är den slätaste och mest hållbara coatingen på marknaden, detta ger en lina som har minimalt med friktion och därav ger maximal kastlängd.
SlickCast coatingen är gjord så att linan är väldigt lätt att sträcka ut och få rak, med andra ord så om linan har lite minne från din rulle så sträcker du enkelt ut linan igen så att den blir rak och fin.KlassKlumplängdTotallängdKlumpvikt
# 69,1m30,5m15gram
# 79,1m30,5m17gram
# 89,1m30,5m21gram
# 99,1m30,5m24gram
# 109,1m30,5m28gram
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien