Sammanfattning

Rio Scandi VersiTip Short - Denna kortare variant är med sina lite kortare spetsar anpassade för tvåhandsflugspön upp till 13' samt för dig som vadar djupt och dig som söker en lite mer lättkastad lina.

Produktinformation

"

Rio Scandi Versitip Short


Rio Scandi VersiTip Short - Denna kortare variant är med sina lite kortare spetsar anpassade för tvåhandsflugspön upp till 13' samt för dig som vadar djupt och dig som söker en lite mer lättkastad lina. 


Namnet Versitip har linan tack vare att den levereras med 4 olika spetsar som du otroligt enkelt byter beroende på fiske situation. Du har en stor mångsidighet tack vare dessa olika spetsar som gör att du snabbt, smidigt och enkelt kan variera ditt fiskedjup utan att behöva byta hela linan.

Rio Scandi VersiTip Short levereras med en flytande bakdel och 4st utbytbara spetsar i följande densiteter/sjunkhastighet: Flyt, Intermediate, Sjunk 3 och Sjunk 6. Både bakdelen och spetsarna är utrustade med öglor som gör att du slipper jobbiga knutar som tar tid.


Scandi VersiTip Short finns även som Scandi Versitip, krasst så kan man säga att Short passar för dig som har ett spö under 13', för dig som fiskar där det är dåligt med utrymme eller vadar riktigt djupt.  För dig med ett spö längre än 13' så rekommenderas den ""vanliga"" Rio Scandi Versitip

Utöka din mångsidighet
Du kan enkelt komplettera din Verisitip lina med bakdelar som sjunker, detta är perfekt för dig som vill fiska djupare när t.ex. vattnet är högt eller kallt. Utöver flyt som ingår i detta paket så kan man även köpa till Rio Scandi Body i följande sjukhanstigheter:Detaljer:  • Lätt att kasta med

  • levereras med 1st flytande bakdel samt 4 spetsar

  • Levereras med en Tip wallet - förvaring av spetsarna

  • Bakdelen och spetsarna levereras med färdiga öglor


För att göra linan komplett behövs också en Skjutlina, dessa finner du härKlassViktLängd
# 315,5 gram / 240grain10m
# 417,8 gram / 275gram10m
# 520,7 gram / 320 grain10m
# 624 gram / 370 grain10m
# 727,5 gram / 425 grain10m
# 831,4 gram / 485 grain10m
# 935,7 gram / 540 grain10m
"
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Densitet: Multitip
Klass: #7 , #8 , #9
Klumplängd: 10 m
Klumpvikt: 27,5g , 31,4g , 35,7 g / 550 grains
Linlängd: 10 m

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien