Sammanfattning

Sceintific Anglers Spey Lite Scandi Integrated är flytande fluglina med integrerad skjutlina som är framtagen för fiske med enhandsspön eller lätta switch och tvåhands.

Produktinformation

SA Spey Lite Scandi Integrated


Sceintific Anglers Spey Lite Scandi Integrated är fluglina som är framtagen för fiske med enhandsspön eller lätta switch och tvåhands. 
Linan är designad för fiske med underhandskast / spey /scandi och tack vare att klumpen är relativt kort för att vara en WF lina så är den lätt att kasta, den vänder över relativt störa flugor och den skjuter otroligt bra.


Detta är linan för dig som söker en flytlina för fisket i mindre åar och älvar där underhandskast är ett måste och det är linan för flugfiskaren som vill slippa en skarv mellan skjutlina och klumpen när man fiskar efter mindre lax och havsöring i rinnande vatten.


Linan är designad med en svart markering i slutet av klumpen, denna markering är även mönstrad med SA Textured coatingen. Detta gör att man både ser och hör när man har optimalt av linan utanför spötoppen för att göra sitt kast.


SA Spey Lite Scandi går utmärkt att para ihop med polytafsar men den det går även mycket bra att koppla på en taperad tafs direkt på linan.

Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien