Sammanfattning

I detta flugset har vi satt ihop VATN nya prisvärda VATN M1 flugspö tillsammans med Guideline Favo Flugrullen och VATN Coastal fluglinan. Detta skapar en välbalanserad combo för  havsöringsfisket vid kusten, men den fungerar lika bra till streamerfisket i rinnande vatten.

Produktinformation

VATN M1 / Favo Seatrout Flugset

I detta flugset har vi satt ihop VATN nya prisvärda VATN M1 flugspö som är ett all-round flugspö anpassat till det skandinaviska fisket. Den låga prislappen gör dessa spön till ett oslagbart värde för pengarna, och ett perfekt spö för dig som vill börja fiska på kusten eller för dig som vill gå vidare från din allra första utrustning.

Fluglinan är VATN Coastal Intermediate VATN Coastal Intermediate som är linan för dig som jagar havsöring på kusten och söker en lina som laddar moderna snabba flugspön, vänder över stora flugor med enkelhet och som ger dig möjligheten till pricksäkerhet och längd i dina kast även i motvind.

Flugrullen är en Guideline Favo och är en driftsäker flugrulle med låg vikt och ett läckert utseende som gör den till en av marknadens mest prisvärda flugrullar. Med sin jämna och fina broms, snygga design och goda balans så får du extremt mycket rulle för pengarna.

Nedan är allt som ingår i detta prisvärde set:

Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien