Sammanfattning

En riktigt innovativ linkorg från Easy Shrimp Eyes!

Produktinformation

Det ultimata sättet att förvara din fluglina under fiske? Troligtvis!

Line Master från Easy Shrimp eyes är en linkorg framtagen för att göra förvaring av din fluglina när du är ute och fiskar så smidig och trasselfritt som möjligt. Plattan är utdragbar, vilket ger en väldigt stor yta att lägga linan på, vilket minskar trassel enormt. De långa, böjda piggarna bidrar till att linan löper enklare av linkorgen när du kastar.

Ett vanligt problem med liknande produkter är att det är lätt för lina som förvaras att halka av linbrickan när du förflyttar dig. Med Linemaster räcker det med att du kollapsar linbrickan så är det mycket svårare för lina att halka av i samband med de långa piggarna. På så sätt kan du promenera bekymmerslöst mellan fiskeplatser! 

Line Master från Easy Shrimp Eyes har även en integrerad spöhållare som är kompatibel med de flesta flugspön på marknaden. På denna spöhållare sitter även en stark magnet som du kan fästa flugan i. 

I och med att Linemasters storlek är justerbar så tar den väldigt lite plats i packningen, och väger endast 309 gram!

Easy Shrimp Eyes Line Master är designad och tillverkad i Danmark, och de flesta delar av Line Master är tillverkad av 100% återvunnen plast.

Levereras med justerbart midjebälte.
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien