Sammanfattning

Fish Cat 4 LCS Deluxe är mer än en flytring! Från flytringarnas Mecka, Idaho kommer denna superbra vattenfarkost. Avsedd för kust och andra stora vatten.

Produktinformation

Fish Cat 4 LCS Deluxe är mer än en flytring! Från flytringarnas Mecka, Idaho kommer denna superba vattenfarkost. Avsedd för kust och andra stora vatten. Byggd med en riktig stäv, för säkrare sjögång och för att ta vågorna bättre (liknande Thor Heyerdals RA).


Fish Cat 4 LCS Deluxe består av två uppblåsbara pontoner med separata luftkamrar. Luftvolymen är mycket högre än i en vanlig flytring. Nya innerslangar som har bredare svets och skyddade ventiler. Både sits och ryggstöd i Super Fat Cat-modellen är uppblåsbara, vilket innebär mindre packvolym.


Skillnaden mot konkurrerande ringar är att när sitsen är uppblåst blir den helt plan, vilket innebär att man sitter tryggt och bekvämt. Man sitter betydligt högre upp än i en vanlig ring, endast underbenen är i vattnet vilket gör att det blir mycket lättare att paddla. Aktionsradien och framför allt hastigheten ökar därmed rejält, dessutom blir det inte så kallt om man fiskar under vinter och tidig vår. Att det blir lättare att kasta och hantera fisken säger sig självt!


Bakom ryggstödet finns det plats att förvara håv, fika och fisk. Stora fickor på varje ponton.


Skillnaden mellan Deluxe och den vanliga Fish cat-modellen är att sitsen i Deluxevarianten är uppblåsbar.• Mått: 112 x 137 cm


• Tub: 31 cm diameter


• Vikt: 6,35 kg


• Lastvikt: 125 kg

Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien