Sammanfattning

Det miljövänliga flugspöt Elevation tillsammans med Guideline Nova Flugrullen, som är en flugrulle tillverkad helt av återvunna material.
Kanske den mest miljövänliga flugfiskecombon som finns just nu!

Produktinformation

Guideline Elevation / Nova Flugfiskeset

Det miljövänliga flugspöt Elevation tillsammans med Guideline Nova Flugrullen, som är en flugrulle tillverkad helt av återvunna material.
Kanske den mest miljövänliga flugfiskecombon som finns just nu!

Det välkända Elevation spöt som med sin låga svingvikt och sköna aktion gör detta flugfiskeset till ett rent nöje att fiska med! Tillsammans med spöt och rullen har vi matchat ihop det med VATN Dry Fly WF Fluglinan som ger dig extremt fina presentationsmöjligheter.

Elevation / Nova flugsetet finns i #4, #5 och #6 - alla är 9 fot långa.

Elevation 9ft #4-5-6:

Spöna i klass #4 och #5 är typiska allroundspön för flugfiskaren som fiskar efter öring, harr, röding och regnbåge med nymfer, torrflugor och mindre eller lättare streamers. Flugspö i #6 är det perfekta valet för flugfiskaren som fiskar med tyngre flugor och jagar större fisk. Eller för fiskaren som fiskar i vatten som är mer utsatta för väder och vind.

NOVA-rullen radar upp en imponerande uppsättning tekniska funktioner. Konstruerad av återvunna material är rullen ett litet mästerverk av aluminium som är dedikerat till hållbarhet. Mest anmärkningsvärt är att det är en produkt helt fri från engångsplast, med rullfodral och förpackningar av återvunnen 600D nylon och kartong.
Att omdefiniera hur flugrullar designas, skapas och tillverkas genom att blanda innovativ industriel design med låg påverkan och återvunna råmaterial innebär att NOVA-flugrullen är den mest miljömedvetna rullen vi någonsin har byggt! Konstruerad av återvunna material är rullen ett litet mästerverk av aluminium som är dedikerat till hållbarhet. Mest anmärkningsvärt är att det är en produkt helt fri från engångsplast, med rullfodral och förpackningar av återvunnen 600D nylon och kartong. En uppgradering av alla yttre aluminiumkomponenter signalerar en hängivenhet till ökad kvalitet, prestanda och hållbarhet.

VATN Dry Fly Taper är designad riktigt fina presentationer med god precision - perfekt för dig som älskar att fiska med torrflugor.

Tapering
VATN Dry Fly fluglinan är utformad med en längre fronttapering som går i två steg för delikata presentationer med hög precision. Tack vare att taperingen går i två steg så får man här en lina som lätt vänder över väldigt långa tafsar. Taperingen i kombination med viktfördelningen i klumpen ger mycket god möjligheter för roll- och spey kast.

Designen på klumpen gör att linan laddar bra på både kort och lång distans med god precision. Tack vare

Tack vare att klumpesn har en totallängd på 12,8m - 13,4m så är möjligheterna för långa kast riktigt

Bellyn och den bakre taperingen ger god möjligheter till mendning som kan säkerställa en lång och naturlig drift. Detta är en mångsidig fluglina för den dedikerade torrflugefiskaren.
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien