Sammanfattning

Visions nya och prisvärda Toka spöserie! Här har vi byggt en fin combo tillammans med den lättkastade Hero 95 fluglinan och VATN Fly Reel samt VATN backing. 

Välbalanserad combo till ett vettigt pris! 

Produktinformation

Det här paketet består av Vision Toka Flugspö, VATN Fly Reel, Vision Hero 95 fluglina och VATN Braided backing. Noga utvalda produkter med hög kvalité till en vettig prispunkt! Mycket flugfiske för pengen helt enkelt! 

Läs mer om produkterna som ingår i paketet här nedan:

Flugfiskespö - Vision Toka

Toka, vilket betyder "andra" på finska, är otroliga spön i sin prisklass. Klingorna är tillverkade av 24ton "low resin graphite" och detta tillsammans med en mer aggressiv tapering ger dessa spön enastående balans, lätt känsla och ultimata kasteegenskaper. Tack vare sin 4- eller 5-delade konstruktion och stödjande cordura-tub är de enkla att packa med på dina resor. Den oslipade grafitfärgade klingan ser inte bara bra ut, den är också stark och lätt. Smala korkhandtag ger dig känsla och den anodiserade rullhållaren håller din rulle tryggt och stadigt.

Flugrulle - VATN Fly Reel

VATN Fly Reel är en stilren och prisvärd flugrulle som utan tvekan är en av de flugrullar på marknaden där du får mest prestanda för pengarna. Rullen är gjuten och har en storspolig large arbour design för att du snabbt skall kunna veva in linan samt ge minimalt linminne.

Fluglina - Vision Hero 95 Flyt

Hero 95 fluglinor är Visions uttalande och handling för att erbjuda en kvalitetsfluglina till rimligt pris som alla kan ha råd med. Hero 95 har en klump som är 9,5m lång och är väldigt lättkastad.

Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien