Akterspegelsgivare

Utforska vårt sortiment av akterspegelsgivare för att hitta den perfekta lösningen för dina behov på vattnet. Med vår breda samling av högkvalitativa produkter från ledande varumärken kan du vara säker på att få en tillförlitlig och effektiv givarlösning.

Våra akterspegelsgivare är utformade med precisionsteknik som ger exakt mätning och övervakning av vattenförhållanden. Oavsett om du vill ha information om djup, temperatur eller fiskaktivitet, har vi rätt produkt för dig.

En stor fördel med våra akterspegelsgivare är deras användarvänliga design. De är enkla att installera och kräver minimalt underhåll så att du kan spendera mer tid ute på sjön istället för i verkstaden.

Och det bästa? Vår kollektion erbjuder olika alternativ beroende på din budget och preferenser - allt utan kompromiss när det kommer till kvalitet!

Satsa inte bara på någon gammal givarlösning - välj bland de bästa inom branschen hos oss! Utforska nu vår kategori Akterspegelsaggregat nedan och ta kontrollen över ditt marina äventyr idag!
Visa mer Visa mindre
Kategorier
Filter
45
Produkter
XT 14 74 HDSI T Aktergivare
Superdeal
7%
4479 kr
4795 kr
Garmin GT51M-TM Aktergivare
Slutsåld
Airmar XSONIC P66
Slutsåld
Garmin GT15M-TM Givare
Slutsåld
XNT 9 DB 74 T Aktergivare XD
Slutsåld
Airmar TM165HW XDCR
Slutsåld
Airmar XSONIC TM150M
Slutsåld
XNT 9 DI T Akterspegelsgivare
Slutsåld